NSF ONAYLI SU ARITMA CİHAZI

Royal Green Luxplus Su Arıtma Cihazı

Ulusal Hijyen Vakfının Onayladığı Güvenilir Su Arıtma Cihazı Royal Green Luxplus ABD merkezli Ulusal Hijyen Vakfı (NSF, bütün parçaları hijyenik özelliğe sahip) tarafından belgelenen Royal Green Luxplus Su Arıtma Cihazı; içerisinde yer alan Sediment Filtre, Granül Aktif Karbon Filtre, Blok Karbon Filtre, Membran Filtre ve Antioksidan Mineral Filtre ile şebeke suyunu çamur, tortu, pas, kum, toz, kötü koku vs.’den arındırır.
NSF Onaylı Su Arıtma CihazıNSF Onaylı Su Arıtma Cihazı

Son Teknoloji Ters Osmoz ile Her zaman Taze Su

Şebeke suyunu temiz, sağlıklı ve lezzetli içme suyu haline getirebilmek için en iyi ve en etkili yöntem Ters Osmoz (reverse osmosis)’dur. Ters Ozmos filtrenin gözenekleri, sadece su moleküllerinin geçebileceği kadar küçüktür. Bu sayede sudaki tüm zararlı kimyasallar, bakteriler, parazitler, virüsler temizlenir.

FDA tarafından onay verilmiş Mineralli Antiosidan pH Filtre sayesinde de temiz suya musluktan akmadan önce mineral takviyesi yaparak suyu zenginleştirir. pH oranını düzenleyerek, Kalsiyum, magnezyum, Sodyum ve Potasyum gibi mineralleri suya tekrar kazandırarak musluk suyunu içme suyuna dönüştürür.

Royal Green Luxplus Su Arıtma Cihazı, (ters osmoz) reverse osmos teknolojisi ile temiz, mineral değeri yüksek, sağlıklı suyu, evlerin mutfaklarından içime ya da kullanıma hazır olarak kolayca ulaştırır.

NSF Onaylı Royal Green Luxplus Her Aşamada Güven, Kalite ve Hijyen


Royal Green Luxplus Su Arıtma Cihazının uzun ömürlü olması, şık tasarımı ve kolay kullanımının dışında kullanılan tüm parçalar güvenli, kaliteli, dayanıklı ve hijyenik malzemelerden üretilmiştir.

Ürünün kalitesi kullanıcı sağlığı için son derece önem taşır. Royal Green Luxplus Su Arıtma Cihazı ile şebeke suyunun sağlıklı, içilebilir suya dönüştürülmesi 6 farklı filtreleme sisteminden geçerek sağlanır.

Amerikan malı su arıtma cihazı filtreleri

NSF onaylı Royal Green luxplus su arıtma cihazı Amerikan su arıtma teknolojisi olan Omniupre marka 4 adet filtre ve yine Amerikan su arıtma teknolojisi Dupont Dow Filmtec  membran sistemi tercih edilerek üretilmiş, dünyanın önde gelen su arıtma filtre markalarından oluşmaktadır.
Royal Green Luxplus Su Arıtma Cihazı Filtre Değişim Tarihleri

  1. Sediment Ön Filtre, kaba kirleri, tortu, çamur gibi maddeleri 5 mikron seviyesinde toplar.
  2. Granül Aktif Karbon Filtre, klor ve diğer gazları tutar, suya berraklık verir.
  3. Granül Aktif Karbon Filtre2, 1. GAC filtreye ilave ikinci bir karbon filtredir. 1. Filtreden kaçabilecek gazları ikinci bir önlem olarak burada tutulur. Gelen suyu membrana girecek hale getirir.
  4. Membran, ters osmoz (reverse osmosis) sisteminin kalbidir. Su molekülleri hariç su içindeki tüm olumsuz unsurları ayrıştırır.
  5. Son Post Karbon Filtre, suya lezzet verir, tankta oluşabilecek kokuyu alır.
  6. FDA Onaylı Royal Green Antioksidan mineral filtresi ters ozmozun yok ettiği mineralleri tekrar suya geri kazandırarak suya Ca, Mg, N, K (Kalsiyum, Magnezyum, Sodyum, Potasyum) gibi gerekli dört minerali suya vererek suyunuzu en son aşamada mineralli hale getirir. FDA Onaylı Royal Green Antioksidan mineral filtresinin diğer bir özelliği ise suda hidrojen iyonu oluşturarak suyunuzun pH değerini 7,5 ile 9,5 pH aralığında olmasını sağlar.

NSF Onaylı Royal Green Luxplus Su arıtma Cihazı kullanarak, daha az plastik şişe, damacana kullanılmasına ya da daha fazla plastik madde üretilmesinin önüne geçilir. Çevre temizliğine katkı sağlar.
Luxplus Su Arıtma CihazıLuxplus Su Arıtma Cihazı
Plastik şişe ve damacanalardan tüketilen suyun insan sağlığına yansıttığı olumsuz etkileri sayesinde su insanlar üzerinde gerçek fonksiyonlarını yerine getiremiyor. İnsan yaşamında besinleri ve oksijeni organlara taşımak, vücut ısısını dengelemek, metabolizmayı düzenlemek, vücuttaki toksik maddelerin atılmasını sağlamak ve enfeksiyonlarla savaşmak gibi birçok önemli görev üstlenen suyun, bu görevlerini yerine getirebilmesi için aynı zamanda sağlıklı olması gerekir. Kaliteli su konusunda çözüm üreten NSF/ANSI 58 Sertifikalı Su Arıtma Cihazı, Luxplus modeli suda bulunan kirleticilerin tamamını geliştirdiği teknoloji ve tecrübesi ile ayrıştırdığı için sağlıklı ve içerken keyif alınacak lezzetli bir su elde edilir. NSF onaylı su arıtma cihazı satın al