İyon Kristalli Su Nedir? Nasıl Üretilir?

Kristalli su; sıvı suda, her su molekülü bağımsız olarak çıkmaz, ancak beşli iyon-su veya iyon-kristal su olarak adlandırılan bir beşgen veya altıgen halkada birbirine bağlanır. KAIST’teki Profesör Jeon Mooshik tarafından yapılan bir araştırma, içme suyunun kimyasal yapılarını üç kategoriye ayırdı: altıgen halka yapısı, beşgen halka yapısı ve beşgen zincir yapısı.

Bunlar arasında, altıgen bir halka yapısı vücut hücreleri için en faydalı olanıdır. Profesör Jeon, bunu üretmenin en kolay yolunun suyu iyon kristalli suya iyonize etmek olduğunu kaydetti .

Yöntem, suyu elektrolize ederek iyon suyu (iyon-kristal su) üretir.

İyon kristalli su nasıl üretilir?

  • Elektrolize iyon su (alkali su ve asidik su) ⇒ saniye birimi ile üretilir
  • Bir mıknatıs kullanarak manyetize su unit dakika birimi ile üretilir
  • Uzak kızılötesi ışınlarla (7 ~ 14 mikron kullanarak) ⇒ saat birimi tarafından üretilen , Ultrason Unit günün birimi tarafından üretilir.

Yaşayan su, “alkali su” insan vücudu için ne kadar iyidir?

  • Doğal mineralleri tahrip edilmeyen ve çok sayıda altıgen halkalı molekül içeren alkalin iyon kristalli su, dünya çapında uzun ömürlü olarak ünlü köylerde bulunur .
  • Atık maddeleri ortadan kaldırır ve yüksek konsantrasyonda sağlık için faydalı minerallere sahiptir. Temiz ve taze “alkali su” içmek sağlığın kısa yoludur.
  • Alkali iyon-kristal su, atık malzemelerin ortadan kaldırılması ve kolayca eksik olabileceğimiz minerallerin sağlanması gibi fizyolojik fonksiyonları başlatan canlı sudur.