Neden Alkali Hidrojene Su İçiyoruz?

Biz nefes alma, gıda alımı, çalışma vb sırasında kimyasal reaksiyon ile vücudumuzu koruyoruz. Hastalık ile hasar görmüş DNA, Aktif Oksijenin kimyasal reaksiyonunun bir sonucudur. DNA’ nın yaşlanması veya geri kazanılması, tedavi edilebilir! “Oksijen ve Hidrojen bu kimyasal reaksiyonun eşleridir ve mızrak ve kalkan rolünü oynarlar” Bu süreç sırasında oluşmuş fazla Aktif Oksijen vücudumuzu paslı (Oksidasyon) yapar ve diğer bir yandan Hidrojen (Aktif Hidrojen) vücudumuzu yeniler (Redüksiyon).

yeşil elbiseli su içen kadın

  • C6H12O6 + 6O2 ® 6CO2 + 12H2O + 36ATP
  • Aslında insan vücudu aktif oksijenle mücadele etmek için hücre içinde SOD enzimi üretir. Ancak SOD, hücre dışındaki Aktif Oksijenden korunmada çok etkili değildir. Ayrıca, 40 yaşına geldiğimizde SOD’ nun yarısı düşürülür ve yaşlandıkça daha da azalır.
  • Hidrojen tek başına aktif oksijeni uzaklaştırabilir. Bu nedenle Hidrojen içeren su dünyada ‘sihirli su’ olarak adlandırılır.
  • Suda çözündüğünde ve vücutta hücreleri içeren her organa herhangi bir başka anti-oksidan maddeden daha hızlı dağıtıldığında, vücudumuzda Hidrojeni tutmanın en kolay yoludur.
  • Böylece suda bol çözünmüş Hidrojen, Aktif Oksijeni herhangi bir yan etki olmadan uzaklaştırabilir.Aktif oksijen sadece su haline gelir!